Шанхай Bright Packaging Materials Co., Ltd
Начало > За нас

Bright Опаковката е специалист производител и доставчик, който има за цел да предостави на едно гише решение за нашите customers'requirements на цигари опаковъчни материали.  Компанията се е занимавал с тютюневата промишленост за повече от десетилетие.  В днешно време, ние служим доста клиенти локализиране в различни страни по света.  Силата на компанията се поддържа от нашия богат опит на обслужване на клиентите, по-задълбочено разбиране на индустрията и качество на продуктите.


Има широка гама от материали, които Bright Packaging могат да доставят.  Материалите варират от по поръчка NTM (не-тютюневи изделия), ръчно свиване (търкаля собствената си) и вземане на филтър.  Една значителна част от клиентите са малки и средни цигарените фабрики.  В Bright Marketing, ние приемаме всички клиенти като VIP клиенти, и най-голямо значение е приложен към качеството на продуктите и удовлетвореността на клиентите.  Фирмата разполага с огромна своя басейн на висококачествени международни клиенти и неговата доказан опит в обслужване на клиенти и бизнес цялост.


Компанията подчертава, реализация лична стойност на своите служители, непрекъснато подобряване на качеството му персонал и хуманното отношение към тях, по този начин гаранцията на цялостното му качество на изпълнението.  Неговите съвременни концепции за управление действат като движеща сила за устойчиво развитие на компанията.  През цялата година, корпоративния операцията е била проведена с цел "да се стреми към съвършенство в качеството, създаване на перфектна опаковка" и под ръководен принцип "доверието въпроси, се отнасят към клиентите искрено, въз основа на качеството развитие, правда-базирани полза търси своето".  В резултат на това компанията е спечелила признанието на клиентите, установени значително влияние и солидна репутация у дома, така и в чужбина в рамките на тютюневата индустрия.