Шанхай Bright Packaging Materials Co., Ltd
Начало > Новини > Съдържание
Ацетатна теглилка, привеждане на звукоизолация в строителната индустрия
- Jul 01, 2017 -

Acetate Tow, привеждане на звукоизолацията в строителната индустрия
Някои от материалите в строителната индустрия за част от изолацията, смятам, че за производството на влакна от оцетна киселина все още е много критично, защото от различни филмови гледни точки тази технология на производство все още е много водеща в алуминиевото фолио на повърхността, Изглежда относително гладка, главно за такава относително силна отразяващо, е защото в такъв звуков изолационен материал в Китай, за развитието на строителната индустрия в Китай в този процес, да се превърне в предимство. И така, какви са предимствата на този влакнест материал Acetate Tow?

Първо, от производството на оцетна киселина влакна процесът на производство е много изящен, но също така и за такова запечатване изпълнение също е много критично, така че в такъв подслон също е много висока. Това е така, защото цената на този материал е относително ниска, така че може да бъде в електрониката индустрия, която има някои от предимствата, толкова по-добър е проводим избор. От тази пазарна гледна точка, основната необходимост да се възползват от предимствата на такова производство, това е най-критично. На второ място, индия, като този вид тръбопровод за отоплителна техника от влакна от оцетна киселина, в строителната индустрия, която играе две роли, едната е ролята на изолацията, а другата е ролята на шума. Пълното сравнение на такава технология по-късно, постепенно в такъв антивирусен процес на опаковане, но и за такъв антикорозионен процес на топлина, изигра много добра роля. По-добре в такъв водещ край на технологиите, за да създадете най-доброто от продукта. След непрекъснат анализ, постепенно или на пазара на целулозен ацетат, за такъв декоративен ефект все още е много критичен, главно от такива материални или материални предимства за анализиране на такова предимство на пазара. Това е най-критичното. Също така е достоен за признаване на пазарния ефект.
Ако просто чуете "влакното от оцетна киселина" името, може да има много приятели просто мисля, че това трябва да бъде вид метални материали, но не знам как е точно същото нещо. Но в действителност е в нашата ежедневна среда е много в контакт, например, като строителен материал, той е в състояние да играе добра звукова изолация ефект, някои звукови ефекти са особено добри мащабни строителство често го използвате като основен материал. Също като един вид изолационен материал, той често се използва и за някои студени и топли канали горе, за да може да постигне по-добър изолационен ефект.

Във все по-бързото развитие на науката и технологиите днес електронното оборудване е почти всички мъже, а жените се използват в жизнени потребности, а хиляди електронно оборудване, генерирано от електронни смущения, често имат някои неблагоприятни ефекти и Acetate Tow As иноватор на традиционните електрически е възможно да се заличи напълно смущенията, генерирани от всеки електронен продукт, за да се гарантира, че оборудването, което е вероятно да бъде нарушено, да функционира правилно и да играе роля в стабилното развитие на социалното производство до известна степен.