Шанхай Bright Packaging Materials Co., Ltd
Начало > Новини > Съдържание
Анализ за значението на опазването на околната среда, здравето и безопасността на цигарената обвивка на филма
- Aug 11, 2017 -

Анализ за значението на опазването на околната среда, здравето и безопасността на цигарената обвивка на филма
С развитието на индустриализацията на Китай, ние Conghua Cigarette Overwrapping филм производителите също непрекъснато подобряване на качеството на Cigarette overwrapping филм, за да отговори на масовото потребителско търсене на цигара Overwrapping филм. Тук, Conghua Cigarette Overwrapping филм производители Xiaobian просто за по-голямата част от приятелите, за да обяснят на цигара Опаковане филм опазване на околната среда, здраве и безопасност на важността.
Нашите Conghua цигари Overwrapping филм производители, за да може да се подобри конкурентоспособността в индустрията, ние Conghua Cigarette Overwrapping филм в производствения процес, за да отговарят на безобидни, без замърсяване и околната среда изисквания и до използването на отпадъци и рециклиране, така че за постигане на национален стандарт за опазване на околната среда. Така че Conghua Cigarette Overwrapping Film може да направи наистина опазване на околната среда и ниската цена, добро качество, така Conghua Cigarette Overwrapping филм е широко използван във всички сфери на живота.
■ За нашите производители на конфекциониране на цигари от Conghua е по-важно:
● Придържайте се към вашето дългосрочно сътрудничество е наша цел от началото до края.
● Имате въпроси, ние работим заедно, за да проучим решението. Вашият въпрос е както предизвикателство към нашата работа, така и стимул за нас.
● Ние внимателно ни помагаме да се съсредоточим върху работата на съществуващия ефект, като стоим на вашето положение, за да разгледаме проблема ви. Оценяваме вашите мисли!
С бързото развитие на пазара на пластмасови изделия в Китай, пластмасови изделия, проблемите на околната среда стават тема на човешкото обсъждане. За да защитим филма, филмите и другите пластмасови продукти, водени от пластмасови отпадъци, сериозно засегна нашата среда. Тук техническият директор на Cigarette Overwrapping Film иска да разговаря с нашите приятели за нашите производители на филми за опаковане на цигари как да решават екологичните проблеми на защитните филми.
През последните години, нашите Cigarette Overwrapping филмови производители произвеждат основно вид защитни филмови продукти са фоторазградими видове и биоразградими пластмасови тип. Тъй като двата вида защитен филм са в съответствие с нашите стандарти за зелени продукти. Тук техническият директор на Cigarette Overwrapping Film иска да сподели с вас два процеса на производство на защитни филми за специфичните обстоятелства.
1, лек тип разлагане на защитния филм
Този вид защитен филм в производствения процес трябва да се добави към фоточувствителната група и да се добави фоточувствителната група да бъде в неговата полимерна верига на определено разстояние може да бъде добавено. Следователно, такъв защитен филм от полиетилен в изкуственото осветление е безопасно, стабилно. Ако обаче е на слънчева светлина, фоточувствителната група абсорбира твърде много енергия, за да разруши полимерната верига, което в крайна сметка води до пластично разграждане.
2, биоразградимият пластмасов защитен филм
Този вид защитен филм е в производството на полимерна верига, за да се добавят някои групи за стимулиране на въздуха или в почвата на разграждането на биологичен защитен филм, така че да се постигне опазване на околната среда.
Цигареният обвиващ филм е по-цялостно изпълнение на опаковъчния филм. Прозрачността му е добра, лъскава; с добра херметичност и аромат; средна устойчивост на влага, ниска температура пропускливост на влага намалява. Цигареният опаковъчен филм отлични механични свойства, неговата якост и якост е топлоустойчива защитна пластмасова пластмаса с най-добра якост на опън и якост на удара е много по-висока от средната. и силата е добър, стабилен размер, подходящ за печат, хартиени торби и друга вторична обработка. Цигареният обвиващ филм също има отлична топлоустойчивост, студоустойчивост и добра устойчивост на химическа и маслена устойчивост.
Cigarette Overwrapping Film понастоящем предлага на пазара най-често срещания вид защитна паста, химично наречена полиестерен филм. Цигарената обвивка Филмът се характеризира с относително твърда текстура, по-устойчива на надраскване. И не използвайте PVC материал толкова дълго, колкото пожълтяване на маслото. Но общото опаковане на цигарите се основава на електростатична адсорбция е по-лесно да бликне и падне, но дори ако водата и измийте водата може да се използва отново. Цигарената обвивка Цената на филма е много по-скъпа от PVC. Много от чуждестранни добре познати фабрика за боядисване на пистолет марка мобилен телефон фабрика, произволна конфигурация е ПЕТ поддръжка стикери, използването на ПЕТ материал поддръжка стикери работа и опаковане по-красиви, специално за горещи купуват модели телефон за изграждане на стикери за поддръжка, не не е необходимо да намали Можете директно да използвате пазара добре познат марка мобилен телефон филм има някои продукти от производството на PET материал.