Шанхай Bright Packaging Materials Co., Ltd
Начало > Новини > Съдържание
Cigarette Overwrapping Филтърът Heat Seal Strength не е как да се справим
- Nov 06, 2017 -

Цигарета Опаковка Филмовите топлинни уплътнения не са как да се справят
Цигарената обвивка Филмът е сравнително висока прозрачност, опаковъчните продукти за опаковане на опаковки могат да бъдат ясен дисплей на продукта, но също така да подобрят качеството на стоките, но цигарената обвивка филм също има недостатъчна топлоустойчивост, производителите на филми за цигари обгръщат ви научават как да се справят с.
Първо, налягането на топлинно запечатване. Искате да се уверите, че топлоустойчивостта на цигарената обвивка на филма, а след това също така да се гарантира, че налягането в процеса на топлинно запечатване, топлинна запечатване налягане до умерено, неравномерно налягане ще направи топло запечатване части от балон.
Второ, времето за термично запечатване. Времето за горещо въздух се определя от скоростта, същата температура на запечатване на топлина, колкото е по-дълго времето за запечатване на топлина, топлоустойчивият слой ще бъде по-здраво свързан, но ще има прекалено дълги бръчки.
Трето, температурата на термозапечатване. Производителите на филми за цигарена опаковка ви казват, че температурата върху филма за обвиване на цигари също оказва голямо влияние, препоръчва се да поставите температурата върху температурата на полутепиране на цигарената обвивка на филма, прегряването ще разтопи филма за обвиване на цигари.
Срещнахме се в случай на топлина печата сила не е достатъчно, можете да вземете по-горе противодействие, аз вярвам, че можем да ви помогне, ние сме цигарени Опаковка филм производители, добре дошли да купуват цигара Overwrapping филм.
Cigarette Overwrapping Филмът може да опакова стоките, опаковката на стоките може да направи пакета по-стабилен, именно поради тази причина, цигарената обвивка филм е широко използван, като хардуер, строителни материали и други индустрии могат да бъдат използвани за съхранение на цигара Опаковане на филм Какво трябва да обърна внимание? Производителите на филми за цигарени опаковки ви казват.
1, за съхранение на филма за обвиване на цигари, за да избегнете слънце, дъжд и да не използвате филма за обвиване на цигари, предполагат, че се навивате и запазвате филма за обвиване на цигари или ще повлияете на по-късната употреба на филма за обвиване на цигари.
2, производителите на филм за обвиване на цигари предполагат, че трябва да съхранявате цигарената лента за обвиване на филм, да не сгъвате фолиото за обвиване на цигари и да поставите температурата на съхранение на цигарения филм не може да бъде твърде висока или твърде ниска.
3, съхраняваме и цигарения филм, защото не се използва, но ако не се използва дълго време, препоръчваме ви да зареждате опаковъчния филм на цигарения филм веднъж за да предотвратите залепването на цигарения филм.
Cigarette Overwrapping Употребата на филм, устойчива на износване, устойчива на корозия, супер водоустойчива, е подходяща за износ, хартия, метал, пластмасови химикали, строителни материали, хранително-вкусова промишленост. Днес да се представят предимствата на цигарените Overwrapping филм:
1, цигареният обвиващ филм, адаптиран към опаковането на различни форми на стоки, може да бъде близо до стоките, с прозрачност, красив външен вид, чист и красив, увеличава привлекателният външен вид на продукта.
2, опаковане с продукти за опаковане на цигари филми с добра хигиена, почистване, запечатване и опаковане в същото време прах и влага.
3, Cigarette Overwrapping Филм с устойчивост на удар, устойчивост на удар и добра защита, пакетирани стоки с плътност и твърдост, малки части няма да бъдат в средата на опаковката.
4, Cigarette Overwrapping Film може да се използва и за замяна на всички видове картонени опаковки, не само да се спестят разходи за опаковане, но и в съответствие с тенденцията за опаковане.
Cigarette Overwrapping Film е традиционен заместител на термосвиваемо фолио, главно за опаковъчни правила и неправилна форма на продукта, висока прозрачност, добър блясък, може ясно да покаже външния вид на продукта, да подобри усещането за сетивата, отразявайки висококачествения широко приветствано. Говорете с вас днес за процеса на производство на цигари за обвиване на филми:
Cigaret Overwrapping Film е линеен полиетилен с ниска плътност и полипропилен (TPP, PPC) като основна суровина, добавя необходимите добавки, процесът на формоване чрез формоване чрез коекструзия. Основното е използването на процес с двойно мехурче, международно известен като плавателен съд "Пранди", то е екструдирането на суровия материал чрез различни екструдери, чрез специално проектираната коекструдираща матрица, образуването на началния филм след бързото охлаждане и след това чрез загряване два надуваеми продукти за разтягане.