Шанхай Bright Packaging Materials Co., Ltd
Начало > Новини > Съдържание
Как да проектираме цигарена кутия?
- Jul 20, 2017 -Как да проектираме цигарена кутия?

Цигарата е хората, които са на почивка в свободното време, както и увеличава всяка година празник подарък, за да даде добър избор, цигарените компании искат да получат дългосрочно развитие, дизайнът на цигарените кутии трябва да съответства на човешката природа, да позволи на потребителя по- приемат едновременно иновациите. Така че как да направите дизайна на цигарената кутия?

1. Материал на кутията за цигари

Преди да може да се персонализира всяка кутия за опаковане на продукти, тя трябва да бъде избрана, а дизайнът на кутията за цигари не е изключение. Кутията за опаковки за избор на цигари трябва да бъде екологична. Опаковъчните материали изискват използването на среда на саморазграждане, която не замърсява околната среда, доколкото е възможно, за да се образуват най-малко отпадъци и минимално замърсяване на околната среда. Понастоящем екологичното мастило, бялата хартия и прехвърлянето на алуминиево фолио и други материали се превръщат в първи избор материали за цигарената кутия.

2. Предотвратяване на фалшифицирането на цигарените кутии

Проектът за борба с фалшифицирането на цигарената кутия трябва да бъде лесен за идентифициране. Тъй като потребителите са директно изложени на външната опаковка на цигарите, важно е да се положат много усилия в пакетите цигари. Като опаковка с инфрачервено оцветено мастило, флуоресцентно мастило или магнитно мастило по едно и също време, най-хубавото е, че отново се добавят цветни влакна в опаковъчната хартия, като по този начин ще се сравни производителността с други печатни технологии. В същото време е важно да се отбележи методът за борба с фалшифицирането в опаковката, за да се улесни идентифицирането и идентифицирането на потребителите.

3. Дизайн на кутия за цигари

Дизайнът на кутията за цигари трябва да е приятно за окото и да разбира разновидността на продукта и марката чрез думи. Важно е да се отбележи, че думите "шрифтове" не трябва да бъдат прекалено много, за предпочитане на три, за да се избегнат тромави и объркани шрифтове.

4. Дизайн на дизайна на цигарената кутия

Моделът на Cigarette Box е най-добре да се използва ярък цветен модел. Цялостният дизайн трябва да бъде кратък и естествен.

5. Фокусирайте върху избора на цвят.

Цветът засяга умствените дейности на хората и ACTS за нашите действия. Това е така, защото различните цветове дават на хората различни чувства и различни емоции, което влияе на нашето поведение. Ето защо е необходимо да се избере цветът на популярното разпознаване в дизайна на тютюневите опаковки. Например, хората, които даряват подаръци, обикновено избират червени и златни (жълти) цветове, които представляват благоденствие и просперитет.