Шанхай Bright Packaging Materials Co., Ltd
Начало > Новини > Съдържание
Как да се идентифицира срока на годност на цигарената скъсване лента
- Oct 23, 2017 -

Как да идентифицираме срока на годност на цигарената лента
Как да идентифицираме срока на годност на Cigarette Tear Tape? Cigarette Tear Tape В употребата на времето трябва да знаем срока на годност на Cigarette Tear Tape, единственият начин да се използва в ограничен период от време. Въпреки това, когато Cigarette Tear Tape се продава, няма ясна дата на употреба и срок на годност на Cigarette Tear Tape. Срокът на годност на цигарената лента Tear Tape също може да бъде определен. Можем да съдим според първоначалната лепкавост и водоустойчивост на цигарената лента.
Рано лепкава, цигарена лепилна лента и сила на залепване ще се намали значително след употреба, освен ако времето за съхранение е твърде дълго, средата за съхранение не е подходяща, ще доведе до края на живота на цигарената скъсваща лента. В същото време различната природа на Cigarette Tear Tape има много добри високи температурни свойства, ако температурната цигарена лента изтече след само 30 ℃. В допълнение, изолационните свойства на Cigarette Tear Tape, водоустойчиво изпълнение ще бъдат засегнати, и тези фактори също косвено влияят на безопасността на нашия живот и собственост. Като цяло цигарата, използвана в електрическата индустрия, чийто полуживот е 3 години, са изминали три години, може да се наложи да смените лентата.
Второ, ние определяме срока на годност на Cigarette Tear Tape може да се определи и според външния вид на Cigarette Tear Tape, ако появата на Cigarette Tear Tape натрупване на много прах, външността е по-мръсна, тогава е необходимо да се помисли за добра покупка, ако лепило лента залепваща лента Пропастта също така представлява качеството на цигара Tear лента има голям проблем, така че когато изборът на Cigarette Tear лента също трябва да бъде много внимателна.
Каква е пазарната перспектива за производството на цигарена лента? Производителите на цигари със закъснителна лента ни дават подробен отговор, перспективите за цигарената лента Tear Tape е много широка и нейната потребителска база е много голяма. В онлайн пазаруването се превърна в моден случай, търсенето на Cigarette Tear Tape и след това се увеличи. Миналата година, обемът на доставките на Китай над 7 милиарда, като най-високият дневен капацитет за преработка надхвърли 140 милиона. Увеличението на размера на доставката на търсенето на цигарената лента Tear също нарасна рязко, така че и през тази година продажбите на 21 Cigarette Tear Tape също са много високи.
Следвайки технологията на Cigarette Tear Tape при надграждането, е да се намалят производствените разходи, да се подобри ефикасността на използването на Cigarette Tear Tape и да се подобри опазването на околната среда. В същото време с използването на експерти, изобретил изолационна цигара Tear лента, двустранно Cigarette Tear лента, зеленчуци Cigarette Tear лента, пяна Cigarette Tear лента, заедно с използването на цигари, Taobao увеличаване на размера на пазаруване, хора са увеличили Taobao Cigarette Tear Tape и Custom Cigarette Tear Tape. Тъй като сега е продажбите услуга, така че обичай Cigarette Tear лента, за да се намери нова посока за развитието на Cigarette Tear лента за подобряване на търсенето на потребителя.
На първо място, при избора на Cigarette Tear Tape, когато трябва да използваме по свой избор, различни видове Cigarette Tear Tape с различно използване на околната среда, като изолационна Cigarette Tear Tape, повечето от тези Cigarette Tear Tape се използват в електрически. Има цигарена тънка лента от пяна, тази лента за цигари се използва предимно в декорацията; същото има и зеленчукова цигарена смола лента, зеленчукова цигарена смола лента е обичайната употреба на магазините за супермаркети и магазини за зеленчуци. Най-често използваната Taobao Cigarette Tear Tape и прозрачната Cigarette Tear Tape, тази Cigarette Tear Tape е широко използвана в живота.
Използването на Cigarette Tear Tape да обърне внимание, че няма вода, не може да се използва във влажна среда, Cigarette Tear Tape. Условието за залепване на цигарената лента за разкъсване е, че трябва да бъде в суха среда, ако вискозитетът на цигарената лента се оказва силно засегнат в канализацията или във водната среда.