Шанхай Bright Packaging Materials Co., Ltd
Начало > Новини > Съдържание
Въвеждане на цигарена алуминиево фолио производство на хартия
- Jun 02, 2017 -

Хартия цигарена алуминиево фолио За да се създаде корпоративен имидж, повишаване на стойността на марката, но също така и за нуждите на сигурността, цигарената промишленост предприятия, за да се гарантира качеството на цигарите в същото време, все повече внимание на опаковката цигари опаковката - алуминий фолио развитие и използване, са отпечатани на тяхната графика, тъй като цигара, изработени от алуминиево фолио в илюстрациите, цветни, влагоустойчив борба с фалшификацията функция и новият период на развитие.

Амбалажна хартия от цигарена хартия Понастоящем производството на цигарени цигари в Китай е отпечатано от алуминиево фолио, има обща характеристика, т.е. независимо дали е положително или отрицателно отпечатано с китайски, китайски пинин или английска печатна част или пълна версия на фабрично име, там също са отпечатани с корпоративно лого. Ако специално за марка от специална хартия от алуминиево фолио не е само отпечатано с името, но и отпечатано с името на марката и декорация.

По-конкретно, тя може да бъде разделена на следните категории. Едната е в горната част на алуминиевото фолио, отпечатано върху предното име или името и фирменото лого. Такива като фабрика за цигари Bengbu произвеждат цигари, алуминиевото фолио, отпечатано от известния калиграф Джанг Кай Фен, написа името "Bengbu Cigarette Factory" и английското лого "BENGBU CIARETTE FACTORY" думи; Huaiyin Cigarette Factory произвежда цигари, алуминиево фолио, отпечатано с "Huaiyin Cigarette Factory", "HUAIYIN" думи и корпоративно лого. Единият е в алуминиевото фолио отпред или отзад, отпечатано с пълна версия на китайски, пинин или английско име, а някои също са отпечатани с корпоративно лого. Такива като фабрика за цигари Ningbo произвежда цигари, хартия от алуминиево фолио, отпечатана с пълна версия на името на китайската фонетична азбука; Цигарената фабрика в Кунминг произвежда цигари, хартия от алуминиево фолио, отпечатана с пълна версия на английското име; Yuxi Cigarette Factory произвежда цигари, алуминиево фолио Отпечатано върху логото на Hongta Group и английското име; Yizhong Тютюн (Group) Ко ООД фабрика за цигари произведени цигари, алуминиевото фолио се отпечатва с пълна версия на логото на групата и китайското име.

Цигареният алуминиев фолио Paper One е предназначен за конкретна марка от алуминиево фолио, която се характеризира с положителна или отрицателна страна на алуминиевото фолио, напечатано с пълното име и търговска марка и логото на логото на марката. Като фабрика за цигари Longyan "седем вълци" цигарите, алуминиевото фолио, отпечатано на гърба на пълната версия на логото на търговската марка "седем вълци"; Chuxiong Cigarette Factory "гости" цигари, алуминиевото фолио, отпечатано на гърба на пълната версия на "Hongta Group Chuxiong Cigarette Factory произведени гости" писмото и логото му за търговска марка; Цигари от цигара "Нюйорбо" "Цигарета от червен орел", хартия от алуминиево фолио, отпечатана с пълна версия на китайската фабрика за телефонна азбука, обратно отпечатана "DAHONGYING" китайски пинин и лого на търговската марка. Налице е и напечатан текст на цигари, изработени от алуминиево фолио, като "Червената река" на Червената река 88 "Червена река" и фини 99 цигари "Червена река", алуминиевото фолио се отпечатва от противоположната страна на пълната версия на "Червената Речни цигари с огън от юни "Рекламен текст