Шанхай Bright Packaging Materials Co., Ltd
Начало > Новини > Съдържание
Plug Wrap индустрията има голям потенциал за развитие Тенденцията е очевидна
- Aug 02, 2017 -

Plug Wrap индустрия има голям потенциал за развитие тенденция е очевидна
През последните години, в индустрията Plug Wrap, Plug Wrap потенциал за развитие на растения от най-големите и най-бързо и сега е широко използван в тютюн, храна, медицина, козметика, електроника, играчки, грим продукти и живота на хората са тясно свързани области , и с увеличаване на населението, търсенето е също безкрайно разширяване. Може да се види, че след Plug Wrap ще бъдат повече елементи, които ще го направят по-красив, като цветна кутия, кутия за цветни кутии и т.н. Тези свежи думи и свежи неща издухат.
В днешния ежедневен живот, развитието на много отрасли, всяка област на разширяване ще бъде с напредъка на обществото, увеличаването на населението в търсенето на Plug Wrap ще бъде все повече и повече, все повече и повече. Но и върху качеството, външния вид, формата, цената, дизайна и други аспекти на все по-критични. Така индустрията на захранването ще бъде принудена да развие общността. След като конкурентната, мощна компания Plug Wrap в това общество може да бъде ориентирана, за да отговори на изискванията на обществото.
От сегашното търсене на пазара за кримпване на Plug Wrap, но също така и с страната, за да се насърчи вътрешното търсене, за да се популяризира политиката на добър потребителски двигател, вътрешният пазар на дребно и тенденциите в продажбите ще бъдат ясна тенденция за възходяща тенденция за индустрията Plug Wrap. да се каже, че през следващите няколко години на големия пазар.
Толкова много инвеститори са готови да се развиват в тази област, но ако няма достатъчно сила и опит, с качеството на живот на хората в страната, за да се засили стремежа на хората да преследват качеството, сляпо достъпът ще бъде бързо след на социалния пазар
Plug Wrap индустрия в съчетание с преструктуриране на промишлеността, ще бъде повече в намаляване на потреблението на продукта, структурна оптимизация, разнообразие подобрение, подобряване на качеството и конкурентоспособността на подобрени отразени. В съответствие с подобренията на потребителите технологичният напредък и устойчивото развитие на продуктите ще ускорят растежа. Китай ще бъде в висококачествени Plug Wrap суровини и спомагателни материали и висококачествени машини и оборудване за внос, за да даде достатъчно внимание.
Иновациите се превърнаха в движеща сила за развитието на пластмасовия Plug Wrap. Поддържайте топлинното свиване на BOPP, като същевременно решавате топлинното уплътняване и проблемите на запушването на цигарения филм, за да разрешите средата на фолиото и фолиото на адхезията на фолиото, използването на технология за позициониране на дупки за решаване на BOPP проблем с топлинното запечатване. Накратко, иновациите се превърнаха в движеща сила за разработването на пластмасова запушалка.
С ускореното темпо на живота, може да се използва директно за микровълново нагряване храна Plug Wrap в областта на Plug Wrap развитие на нови горещи точки. Тъй като текущото алуминиево фолио и някои пластмасови композитни материали, изработени от Plug Wrap, са непрозрачни, лесни за възстановяване и не могат да се използват за недостатъците на микровълновата обработка, през последните години разработеното покритие на SiOx материалите може да се използва като заместител. SiOx е тънък слой от силициев оксид, покрит с PET, PA, PP и други субстрати, които не само имат по-добри бариерни свойства, но също така имат отлична приспособимост към атмосферата. Неговите бариерни свойства са почти незащитени от изменението на влажността на околната среда и температурата. SiOx покритие има висока бариера, висока микровълнова пропускливост, прозрачност, може да се използва за микровълнова обработка на мека храна Plug Wrap, може да бъде направена от напитки и годни за консумация масло Plug Wrap контейнери, Китай е започнал да се прилага. Цената на SiOx покритие е по-висока, мащабната производствена технология не е перфектна, но поради специалното си представяне, тя ще се превърне във важен заряд на този век опаковъчни материали.