Шанхай Bright Packaging Materials Co., Ltd
Начало > Новини > Съдържание
Решението е анализирано филм за обвиване на цигари Някои решения на проблема за опазване на околната среда
- Sep 12, 2017 -Разтворът е анализиран Цигарено обвиване Филмира се малкото решение на проблема за опазване на околната среда

С бързото развитие на пластмасовите изделия в Китай опазването на околната среда на пластмасовите изделия се превърна в тема на дискусия за човешките характеристики. Така че на цигарените Overwrapping филм, филм и други пластмасови продукти, водени от пластмасата има сериозно влияние върху нашата жизнена среда. Тук Техническият директор на филма за цигарената обвивка искаше да говори с широките маси на приятели, които ние производителят на цигари за обвиване на цигари е как да разрешим цигарената обвивка на качествата на екологичния проблем.
Ние conghua цигари Опаковка филм производител, за да се повиши конкурентоспособността в индустрията, нашите Cigarette conghua Overwrapping филм в процеса на производство да отговарят на изискванията на безвреден, без замърсяване и опазване на околната среда и до рециклирането и използването на отпадъци, за постигане на националните екологични стандарти. Така че Conghua Cigarette Overwrapping Film може да направи реална опазване на околната среда и ниските си цени, добро качество, така че Cigarette conghua Overwrapping Film широко използване от хора във всички сфери на живота.
1, лек тип разлагане Тип на цигарата Опаковане
Този тип цигарени ленти за обвиване в производството на производствения процес се добавя към фоточувствителните групи и добавянето на фоточувствителни групи е към всяко друго разстояние в полимерната верига може да се добави. Така че такъв PEC филм за обвиване на тютюн под изкуствена светлина е безопасен и стабилен. Но когато се излага на слънчева светлина, той разгражда полимерната верига, защото абсорбира прекалено много енергия и в крайна сметка причинява разпадане на пластмасата.
2, биоразградими пластмасови качества на цигарената обвивка
Този тип качества на обвиване на цигари е да се добавят някои групи в производството на полимерна верига, да се стимулира във въздуха или да се разгражда биологично почвеното разграждане на качествата на обвивката на цигарите, за да се постигне ефектът от опазването на околната среда.
1, в производството на Cigarette Overwrapping филм в процеса, трябва да почистите филм главата, в същото време да се избегне изгаряне на пластмаса във филм.
2. Когато правим хартиена епруветка, уверете се, че хартиената тръба е в нея, за да избегнете дълъг и къс.
3, добро производство Цигара Опаковане качества, следващата задача е да цигара Опаковка филм опаковка, този път трябва да внимавате да не се сблъскат, предотвратяване на цигара Опаковка край на филма е нарушена.
(4), от гледна точка на естетиката, трябва да намали бръчките и да предотврати цигарата на повърхността на обвиващия филм да изглежда бяла компактна линия в средата.
Опаковане на цигари Филмовите запечатани контейнери често се използват, за да направят пресни храни, за да поддържат по-дълъг период от време. Пластмасовите опаковки обикновено продават обеми на върховете в кутия с много гладки повърхности, които държат контейнер с отворени лепила или друго оборудване здраво. Общите търговски марки в Австралия и Нова Зеландия са щастливи да бъдат използвани в опаковането, докато clingfilm се превърна в обичайна употреба в Северна Америка. Залепващото фолио от поливинилхлорид е първият цигарен обвиващ винилов филм, който все още е най-разпространеният материал. Полиетиленът с ниска плътност е по-сигурен и по-сигурен пазарен дял за домашна употреба. Някои правителства се притесняват за въздействието на PVC върху околната среда, което е токсично и нерециклируемо. Въпреки това, PVC все още осигурява отлично внасяне на храна и напитки на рафта като свойства на опън. Въпреки това, някои страни са забранили използването на PVC бебешки играчки и контакт с храни.
Опаковка със студени напитки е висококачествено развитие на посоката, изисква не само, че всяко изпълнение на опаковъчните продукти отговаря на изискванията за качество, запазват метаморфните явления, съдържанието, както и съответните материали като филм, печатарско мастило, сложно лепило. Cigarette Overwrapping Филм в нашата страна, развитието на историята не е дълго, но опаковането нужди на развиващите се много бързо. Понастоящем пазарът на сняг, или и други марки опаковки за студени напитки е добър пример. Cigarette Опаковане качества и сега е водещата роля на опаковането, главно поради материалната добра бариера свойство, в същото време, защото на тънък филм материал в действителния производствен процес, за да добавите определено количество CaCO3 и перлен пигмент, който има някои перла ефект, украса секс е много силна.