Шанхай Bright Packaging Materials Co., Ltd
Начало > Новини > Съдържание
Развитие Pine Paper Вода
- Feb 27, 2017 -

През последните години, Корк във функциите и целите му се намира голяма част от развитието и иновациите. Тютюневи растения използването на преобръщане хартия не се ограничават до прости опаковки, по-декоративни, за вода борови хартия за печат естетика имат по-високи изисквания.

В същото време, с отглеждането на здравето на цигара на околната среда, върху хартията пунш-избивайки с една ръка се развива бързо, по-специално лазерно пробиване в своя апогей (perforationtippingpaper) и предпочитан от тютюневата фабрика, катрана в тютюневата промишленост играе важна роля в Проектът. От друга страна, изискванията за хигиена на храните на самата Коркът е все по-ценени от тютюневата фабрика.

Сега, технологична вода бор хартия за печатане използва много химически вещества, като мастила, бои, разтворители, тези материали могат да бъдат доста опасни за човешкото здраве. Благодарение на директен контакт с вода бор хартията с пушачите, така че водата борови хартия печатарски мастила и покрития трябва да бъде токсичен, в съответствие с хигиенните изисквания, и да има известна степен на водоустойчивост и якост в мокро.