Шанхай Bright Packaging Materials Co., Ltd
Начало > Новини > Съдържание
Защо прозрачната лента за разкъсване на цигари излъчва дразнещи газове
- Sep 12, 2017 -

Защо прозрачната лента за разкъсване на цигари отделя дразнещи газове

Опитът ни показва, че при обикновената употреба прозрачна лента за разкъсване на цигари, когато усетите остър мирис, причините за потребителите се съмняват в миризмата, токсичността и дали ще причинят вреда на човешкото тяло. Следният производител на цигарената лента ще отговори на вашия въпрос.
Прозрачната Cigarette Tear Tape е изработена от лепило и филм, който има вкус на лепило или лепилни добавки. Тя има много малка токсичност, но като цяло не засяга потребителя. Много от производителите на цигарената лента не могат да използват маски при производството си, а други използват цигарената лента, за да се счупят със зъби, никога не са чували за такова отравяне. В резултат на това миризмата на висококачествена прозрачна цигарена лента може да бъде почти игнорирана и да не навреди на човешкото тяло.
Но Cigarette Tear Tape на днешния пазар е основно за защита на околната среда, освен ако производителят на Cigarette Tear Tape използва слабо лепило, за да намали цената. Ако това е специален случай на Cigarette Tear Tape, обикновено не е отровно.
Съвременното общество е по-популярно, за да разгледа нивото на външния вид, което засяга първите ни впечатления от много неща. Но в пластмасовата торбичка има и ниво на външен вид. Знаеш ли какво? Погледнете малка част от асоциацията, за да видите акрилна цигара Tear Tape умножава нашата любов на пръв поглед, чиста и ярка е якели цигара Tear лента първото впечатление на лицето, но много приятели също не знам акрил цигара Tear лента е защо, днес Cigarette Tear лента производителя да се въведе.
Акрилна цигарена тънка лента е производител на Cigarette Tear Tape, която е изработена от акрилен материал с отпечатан филм или офсетова хартия. Има ефект като водоустойчивост, абсорбиране на удари, топлоустойчивост, звукоизолация, има характеристики на силна адхезия, устойчивост на атмосферни влияния, лесна за умрело рязане, от пластмаса, метал, дърво, хартия и органичен силиций не е лесна за поставяне повърхността е добра лепкавост. Той има добра трайност при висока температура и ниска температура и има отлична адхезия към висока повърхностна енергия и нисък повърхностен материал. Добър баланс на якост на стъклото, начален вискозитет и якост на срязване. Антихимичен разтворител, устойчив на влага, анти - UV.
Cigarette Tear Tape, изобретяването и употребата донесе голямо удобство на живота ни, с нарастването на почти две години пазарно търсене, производителите на цигари Tear Tape непрекъснато подобряват производствените технологии, подобряват ефективността на производството, следват предлагането на пазара и The Times. Необходимо е обаче да се спазват определени правила, за да се постигне най-доброто от използването на паметта за съхранение и след това да се научим за това.
1. Тютюневата лента за цигари трябва да се съхранява в склада, за да се избегне слънцето и дъждовете. Забрана за контакт с киселина и алкално масло, органичен разтворител, поддържайте чисти и сухи, открити от устройството 1 м, стайна температура между 15 ℃ и 40 ℃.
2. Cigarette Tear Tape трябва да се търкаля в ролка, да не се сгъва и трябва да се завърта веднъж всеки сезон за дълго време.
3. При товарене и разтоварване на конвейерната лента е по-добре да използвате кран, използвайте кабела на лъча, за да изгладите повдигането, да предотвратите повреда на колана, да не бъдете неразумни и да го развързвате.
4. Типът на лентата за разкъсване на цигари трябва да бъде подходящо подбран според изискванията и специфичните условия.
5. Не се използват заедно различни разновидности, различни спецификации и модели, якост и номер на слой плат на връзката за цигарена лента (съвпадаща група).
6. Най-добре е да използвате горещо лепило за вулканизация, за да подобрите надеждността и да поддържате висока ефективност.
7. Чистотата е основното условие за добра работа на Cigarette Tear Tape. Чуждите вещества могат да повлияят на ексцентричното, напрежението и дори на фрактурите на колана.
8. В случай на ранни повреди, причинени от Cigarette Tear Tape, трябва да разберем причината, да поправим и да избегнем появата на неблагоприятни последици.